Valamis vermeld als Representative Vendor in Gartners Market Guide for Corporate Learning Suites 2018

De Market Guide stelt: Applicatiemanagers die zich bezighouden met human capital management zouden deze gids moeten gebruiken om een overzicht te krijgen van de beschikbare oplossingen en te begrijpen hoe de producten van verschillende leveranciers zich in de toekomst zullen ontwikkelen.

Londen, 14 juni 2018. Valamis, wereldwijd toonaangevend aanbieder van digital learning technology en workforce development, is door analist Jeff Freyermuth erkend als Representative Vendor in de op 15 mei verschenen Market Guide for Corporate Learning Suites 2018 van Gartner. Het is de tweede keer dat Valamis met het Valamis – Learning Experience Platform is opgenomen in de Market Guide.

Valamis wordt vermeld als Representative Vendor. Het rapport stelt: “In 2020 zal 25% van de ondernemingen oplossingen voor immersive learning inzetten als onderdeel van hun investeringen in learning-technologie. In 2022 zal 25% van de medewerkers minimaal één HR-app gebruiken ter ondersteuning van zijn ontwikkeling op het werk en privé.”

“Het is een ongelooflijk jaar geweest – we zijn van Arcusys veranderd in Valamis. Nu worden we genoemd als Representative Vendor in de Market Guide for Corporate Learning Suites van Gartner.”
– Janne Hietala, Chief Commercial Officer, Valamis

We hebben onze leertechnologie uitgebreid met AI, nieuwe integraties toegevoegd en vooruitgang geboekt op het gebied van predictive learning analytics. Daarnaast hebben we meer features opgenomen aan de hand van feedback van onze klanten, die we betrekken bij onze productontwikkeling. Deze erkenning bevestigt onze toewijding aan onze klanten en onze missie om medewerkers met gepersonaliseerd leren te ondersteunen in hun ontwikkeling.”
– Janne Hietala, Chief Commercial Officer, Valamis

Disclaimer van Gartner

Gartner beveelt geen leveranciers, producten of diensten aan die worden genoemd in de onderzoekspublicaties van de organisatie, en adviseert niet om uitsluitend leveranciers te kiezen met de hoogste waarderingen of andere kenmerken. De onderzoekspublicaties van Gartner geven de opvattingen weer van de onderzoeksorganisatie van Gartner, en mogen niet worden beschouwd als de weergave van feiten. Gartner geeft geen garanties – expliciet of impliciet – met betrekking tot het onderzoek, ook niet wat betreft verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Voor meer informatie:

Valamis
Janne Hietala
Chief Commercial Officer
+44 (0) 7484186421
janne.hietala@valamis.com

Over Valamis

Valamis, ontwikkelaar van Valamis – Learning Experience Platform, is een digital learning bedrijf dat is gespecialiseerd in workforce development. De klanten van Valamis zijn grote organisaties uit alle sectoren, waarbij het zwaartepunt ligt bij het bank- en verzekeringswezen, complexe productie en professionele dienstverlening. Valamis is internationaal actief vanuit het hoofdkantoor in het Finse Joensuu en vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Over Valamis – Learning Experience Platform

Het open source learning platform Valamis – Learning Experience Platform wordt sinds 2010 ontwikkeld door Valamis. Dit met een award bekroonde platform biedt organisaties de kans om met digitaal leren een voorsprong te nemen op de concurrentie. Valamis voorziet in social en informal learning, content authoring, management tools, learning measurement tools en portalfunctionaliteiten op basis van het Liferay platform. Valamis geeft gebruikers toegang tot diepgaande analyses van hun eigen leerproces. Het platform ondersteunt de xAPI-standaard en bevat een ingebouwde Learning Record Store (LRS). Met Valamis – LXP beschikken organisaties over een kosteneffectieve en flexibele oplossing die het mogelijk maakt om hun leerprocessen uit te breiden en te beheren.