Valamis julkaisi vastuullisuusarvonsa

3. joulukuuta 2020. Joensuu. Valamis panostaa vastuullisuuteensa nimeämällä viisi vastuullisuusaluetta, joihin keskittyy. Valamis on vuosia puhunut uudelleenkoulutuksen ja uusien taitojen oppimisen tärkeydestä vastuullisen liiketoiminnan rakentamisessa, niin yhteiskunnallisesta kuin taloudellisesta näkökulmasta. Nyt Valamis sitoutuu kehittämään vastuullisuuttaan systemaattisemmin kaikilla vastuullisuuden osa-alueilla, niin ympäristön, sosiaalisesta, kuin taloudellisestakin näkökulmasta.

Valamis määritteli itselleen arvot vuonna 2003 yrityksen perustamisen yhteydessä. Tuolloin arvoiksi valittiin Vastuullisuus, Yhteisöllisyys, Kehittyminen ja Asiakaslähtöisyys. Siitä lähtien arvot ovat vaikuttaneet yrityksen toimintaan ja kehittymiseen.

Vastuullisuus on ollut yksi arvoista alusta lähtien ja Valamiksella tunnistetaan kuinka vastuullisuus liittyy läheisesti myös kaikkiin muihinkin arvoihimme. Tekemällä oppimisesta mahdollista ja skaalautuvaa niin sisäisesti kuin yhdessä asiakkaiden kanssa, Valamis on mukana rakentamassa kestävämpiä yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Vastuullisuusarvot muotoiltiin YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden pohjalta ja viideksi tärkeimmäksi valikoitui:

  1. Oppiminen kuuluu kaikille
  2. Digitalisaatio ja päästöjen minimointi
  3. Vastuullinen ja inhimillinen työ ja liiketoiminta
  4. Monimuotoisuus, tasa-arvo & osallistaminen
  5. Vastuullinen datan ja keinoälyn käyttö

Lue lisää Valamiksen vastuullisuusalueista vastuullisuus-sivultamme.

“Rakentamalla liiketoimintamme vastuullisesti kaikilla osa-alueilla, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat ja luotettavimmat oppimistuotteet ja palvelut nyt ja tulevaisuudessa. Ensi vuoden vastuullisuustavoitteina meillä on tarkentaa vastuullisuutemme kehitysalueita, rakentaa vastuullisuuden roadmap ja osallistaa asiakkaamme mukaan vastuullisuuden suunnitteluun.”
– Jussi Hurskainen, CEO, Valamis

Lisätietoja:

hello@valamis.com

Työvoiman digitalisaatio – inhimillisempi ote keinoälyn aikakaudelle

Lue white paperistamme mitä hyötyjä työntekijöiden taitojen päivittäminen ja uudelleenkouluttaminen tarjoaa ja tutustu oppimisen ekonomia -malliimme.