Valamis jälleen mukana Foswayn 9-Grid™-analyysissä

Valamis listattiin “Core Leaderiksi” digitaalisten oppimisratkaisujen markkina-analyysiin osoituksena vahvasta markkina-asemasta.

Joensuu, 28. tammikuuta 2021. Digitaalisen oppimisen ja työvoiman kehittämisen edelläkävijä Valamis ilmoitti tänään, että se on listattu Foswayn vuoden 2021 9-Grid™-raporttiin digitaalisten oppimisratkaisujen markkina-analyysissä. Valamis nostettiin esille digitaalisena oppimisympäristönä, jolla on hyvät suositukset asiakkailta sekä suorituskykyä toimittaa ratkaisuja yrityksille.

Vuosittaisessa tutkimuksessa Valamis on edennyt viime vuoden Core Challenger -sijoituksesta Core Leaderiksi, mikä osoittaa yrityksen kasvun jatkuneen myös vuoden 2020 aikana.

Foswayn 9-Grid™ on vuosittain julkaistava analyysi digitaalisen oppimisen ja oppimisratkaisujen markkinoista. Moniulotteista analyysia voi käyttää lisäämään ymmärrystä markkinoilla olevista oppimisratkaisuista ja niiden tarjoajista. Malli vertailee markkinoilla olevia ratkaisuja niiden suorituskyvyn, potentiaalin, markkina-aseman, kokonaiskustannusten ja tulevaisuuden suunnitelmien perusteella.

“Core Leader -alueelle eteneminen digitaalisten oppimisratkaisujen 9-Grid™-analyysissä on todellinen saavutus Valamikselle. Se on todiste kuluneen vuoden aikana tapahtuneesta kasvusta ja asiakasmenestyksestä erityisen haastavissa, globaalin pandemian värittämissä markkinaolosuhteissa”, sanoo David Wilson, Foswayn toimitusjohtaja.

“Tavoitteenamme on ollut alusta saakka luoda sitouttava, kokonaisvaltainen oppimisympäristö, ja vuosi 2020 oli meille merkkipaalu tämän tavoitteen saavuttamisessa. Asiakkaiden kanssa tehty tiivis yhteistyö on ollut meille tärkeä tuotekehityksen innoittaja. Olemme omistautuneet kehittämään markkinoiden parhaan digitaalisen oppimisympäristön, ja sen eteen tekemämme kova työ heijastuu myös saamassamme tunnustuksessa Foswayn 9-Grid™ Core Leaderina.” -Jari Järvelä, Head of Business Development

Fosway 9-Grid™

Fosway Group on Euroopan johtava HR-analyytikkoyritys. Fosway 9-Grid™ tarjoaa näkemyksen markkinoiden merkittävimmistä digitaalisen oppimisen ja henkilöstön kehittämisen ratkaisuista organisaatioille EMEA-alueella. Analyysit perustuvat kuudetta vuotta putkeen Foswayn Corporate Research Networkin kattavaan ja riippumattomaan tutkimukseen, sekä näkemykseen yli 200 asiakasorganisaatiosta, mukaan lukien BP, HSBC, PwC, RBS, Sanofi, Shell ja Vodafone. Lisätietoa Fosway Groupin tutkimuksesta ja palveluista osoitteessa www.fosway.com.

Valamis lyhyesti

Valamis on kansainvälisesti kasvava digitaaliseen oppimiseen ja työvoiman kehittämiseen erikoistunut yritys. Valamiksen oppimisteknologia auttaa asiakkaita kehittämään työvoiman osaamista tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Yrityksen asiakkaita ovat suuret organisaatiot erityisesti finanssialalla, tuotantoteollisuudessa ja asiantuntijapalveluissa. Valamiksen pääkonttori sijaitsee Joensuussa, ja Suomen lisäksi sillä on toimipisteitä Yhdysvalloissa, Englannissa, Saksassa, Alankomaissa ja Venäjällä.

Lisätietoja

Jari Järvelä
Head of Business Development, Valamis
jari.jarvela@valamis.com